De laatste dagen

11-04-2016 | 2015 - 2016

Bijna is het zover… zaterdag 16 april… nog vijf nachtjes slapen. We zijn hier langzaam aan het aftellen tot het zover is. Maar daarnaast hangt er ook een bepaalde sfeer. Een sfeer die we liever niet willen hebben. Een sfeer die ons laat voelen dat we naar huis gaan. Een sfeer die ons laat voelen dat we dit voor het laatst zullen doen. De laatste keer keukendienst, de laatste keer wacht, de laatste SaS-story… Overal komt een eind aan.

Desondanks is er toch een ding wat nooit zou stoppen, waar nooit een eind aan gaat komen, en dat is onze vriendschap. Het afgelopen jaar zijn we een hechte groep geworden, met hier en daar natuurlijk wat botsingen, maar we hebben wel met z’n allen het schip naar de andere kant van de oceaan gebracht, samen gelachen, emoties gedeeld en samen allerlei avonturen beleefd. Ik denk dat ik voor iedereen spreek dat de vriendschap die hier is ontstaan, het mooiste geschenk van onze reis is geweest.

KIRSTEN