00:00

07-04-2016 | 2015 - 2016

00:00
Ik hoor fluisterende mensen op de gang. Wat zou er aan de hand zijn? Moet er zeil gezet worden? Gaat er weer een wacht naar bed? Dan herken ik de stemmen en hoor ik ze zeggen: “Ja, nu!” Oh ja, natuurlijk! Het is mijn verjaardag! En dan ligt het halve schip al boven op je om je te feliciteren. Als iedereen uiteindelijk van me af is gegaan, wil ik me omdraaien om verder te slapen. Nou, dat gaat dus mooi niet door. “Jij komt nu je bed uit en gaat lekker mee naar de salon!” Half aangekleed en nog slapend kom ik boven. Daar staan nog meer mensen te wachten en beginnen te zingen. Super lekkere taart en toen toch nog even naar bed. De wacht gaat namelijk gewoon door, dus om vijf uur mocht ik weer mijn bed uit. Nog een keer gezongen tijdens de wachtoverdracht en toen begon de wacht. Als kadootje lekker warm in de stuurhut gezeten. Na de wacht de kadodoos van thuis gekregen. En toen toch nog maar even naar bed. Om vijf uur weer wacht. Dat betekent: eten! Nou ja, zolang je het zelf meeneemt. Na de wacht was het tijd voor popcorn en gezellig kletsen.

00:00
“Helaas je verjaardag is over!” Maar het feestje ging nog gewoon even door. Uiteindelijk na een geslaagde verjaardag lekker naar bed.

FLOOR