Mijn allerlaatste blogje

31-03-2016 | 2015 - 2016

Ja hoor. Het moment is daar. Ik mag voor de allerlaatste keer een blogje schrijven. Iets waar we altijd zo naar uitkeken, voor de al-ler-laatstekeer iets doen. Dan is het best moeilijk om een gepast onderwerp te vinden. Ga je voor een blogje over eten, of de wacht, of ga je voor een expeditieverslag? Over dik twee weken zijn we alweer terug in Nederland, maar over terugkomst zullen vast al veel blogjes geschreven worden. Over schoolwerk kunnen we het maar beter niet hebben…

Het moet natuurlijk wel iets speciaals zijn. Dit is immers je laatste kans om iets leuks te verzinnen… Nu was vandaag weer een doodnormale dag op zee, niet veel om over te schrijven dus. Daarom heb ik besloten om van mijn al-ler-laatste blogje een feestje te maken voor mijn kleine, inmiddels grotere (!) broertje. Dus even bij deze: GEFELICITEERD FLAPDROL, VANAF DE OCEAAN!

TESS