Classic 1 april

01-04-2016 | 2015 - 2016

Het begon allemaal om zeven uur ’s ochtends. Laura kwam mij wakker maken voor mijn keukendienst. Kort hierna vielen de eerste slachtoffers. Om half acht kwam Laura weer naar beneden om mensen wakker te maken voor het ontbijt. Voordat zij naar beneden ging, zei ze tegen mij en Floor dat wij de klok een uur vooruit moesten draaien. Vijf minuten later kwam Tesse naar boven, helemaal in de war waarom het ontbijt nog op tafel lag. Uiteindelijk ging Laura weer naar beneden om te zeggen dat er over twintig minuten ontbijt was, zoals altijd.

Later op de dag hebben wij onze tweede grap uitgehaald. Door de tijden van de wachten slaapt er vaak een stuurman tijdens de lunch. Dit keer sliep Sam. Als een stuurman slaapt, dan moeten wij een bord eten overhouden voor wanneer zij wel wakker zijn. Ik had samen met Floor en Robin bami gemaakt en er was veel eten over. Wij hadden dus twee borden klaargelegd: één met zout en één zonder zout. Rond drie uur kwam Sam naar boven en wij moesten zijn eten opwarmen. Nadat hij zijn eten had gekregen hoorde je een harde kuch en toen hoorde je Floor en mij lachen. Verder hebben wij nog meer grappen uitgehaald: oreos met tandpasta en azijn in de soep en nog andere classic grappen.

FAMKE