Laatste dag in Cuba

20-02-2016 | 2015 - 2016

Gisteren zijn we teruggekomen van eigen reis! We beginnen weer met school na een geweldige tijd in Cuba: vandaag is de laatste tropenroosterdag. Iedereen was nog best wel moe van de eigen reis dus tijdens de vrije tijd gingen de meeste leerlingen slapen.

Om vijf uur ging de hele bemanning uit en toen moesten we zelf verder aan school. Maar de seconde nadat de bemanning van boord was, ging het al mis, iemand had de natte verf aangeraakt. Na de schooldag zijn we gaan voetballen op een grasveldje in de haven. In de avond heb ik met Floor op het achterdek geslapen, het was een heldere nacht met veel sterren, en het was heerlijk om buiten te kunnen slapen. Het was nog even genieten van Cuba, want hierna wordt het alleen nog maar kouder en dan kunnen we niet meer buiten slapen. Hopelijk kom ik hier ooit nog eens terug, want Cuba is geweldig.

BENJAMIN