Oldtimer drop

18-02-2016 | 2015 - 2016

Er was eens een aap die zin had in oldtimerdrop en die heel graag een doosje daarvan wilde. Er waren ook andere dieren die iets lekkers te eten wilden. Een zeekoe die wel King pepermunt lustte, een krokodil die trek had in chocolade en een olifant die naar winegums smachtte. Toevallig was er een alien die met zijn ruimteschip over de oceaan ging vliegen. De dieren vertelden de alien waar ze zin in hadden en vervolgens ging de alien naar de Walbert Wheijn om daar inkopen te doen. Toen heeft hij een grote tas meegenomen met alles erin en in één uur alles uitgedeeld. Iedereen was blij, behalve de aap. De aap was verdrietig, omdat de alien de oldtimer drop niet had gevonden. De alien gaf daarna de pepermunt aan alle apen. Iedereen was blij en er was heel veel lekkers bij de beestenboel aanwezig. Ook de alien was blij, omdat hij zijn allerliefste alienfamilie gezien had, waar hij heel veel van houdt. En nu: lekker snoepen!

BEAU