Blogjes

11-02-2016 | 2015 - 2016

Hoe komen de blogjes eigenlijk tot stand? Als je een blogje moet schrijven, komt eerst Jennifer naar je toe: “Je moet dan en dan een blogje schrijven.” Dit vergeet je vervolgens weer. Op de dag van je blogje komt ze dan nog een keer (of drie) vragen of je blogje al af is. Op dat moment begin je dus dan toch maar aan je blogje, althans dat probeer je, aangezien je vervolgens een half uur naar het scherm zit te staren en te bedenken waar je je blogje nou over zal doen. Na dit half uur heb je óf een leuk onderwerp voor je blogje gevonden, en ben je vrolijk aan de slag, óf je geeft het op en denkt, dat doe ik straks wel, als ik een onderwerp voor mijn blogje heb. Hierdoor komt maar een klein deel van de blogjes op tijd, en de rest vaak veel te laat, zoals dit blogje: ik had het moeten schrijven op 11 februari en het is nu 20 februari. Dit is wat er met ongeveer alle blogjes gebeurd, behalve met die van de enthousiastelingen die er een paar dagen van tevoren mee beginnen. Als je je blogje klaar hebt, gaat hij nog door de censuur van Jennifer en Mieke en dan kan hij het net op. Ik hoop nu dat u inziet wat er allemaal aan zo’n blogje vooraf gaat.

TESSE