New record

01-02-2016 | 2015 - 2016

De bel werd geluid: kapitein Folkert stond voor de groep met het bericht dat de grote Cuba-schoonmaak moest worden uitgevoerd door Jasper, Ben, Youri en Emiëtte. Dit was van tevoren al afgesproken. Later werd alleen weer de bel geluid: dit keer met de boodschap dat het onmogelijk is om de Cuba-schoonmaak met z’n vieren tot een succesvol einde te brengen. Dus iedereen moest een steentje bijdragen en alle kaartjes werden uitgedeeld.

Aan het begin van de middag zat de sfeer er goed in. Iedereen was samen aan de slag om het snel schoon te krijgen, maar om half vijf ’s ochtends was de keuken nog steeds vuil. ’s Nachts is er keihard gewerkt door Moor, Thijs, Joost, Youri en Pascal. Bijna iedereen was al naar bed vertrokken, omdat ze nog wacht moesten lopen die nacht of ochtend. Toen stonden ze er alleen voor. Joost heeft zelfs doorgewerkt tot half zes en is toen voor een powernapje naar bed gegaan. Bij de voorbereidingen van het ontbijt stond hij weer klaar. Wat mij betreft verdient iedereen een lintje voor zijn harde werk, zeker de keukendienst en de koks.

Het was zwaar, maar het is gelukt. We kunnen de inspecteurs aan.

MIRTHE (docent)