Verjaardagsfeest

28-01-2016 | 2015 - 2016

Vandaag lag er in elke kamer een uitnodiging voor een verjaardagsfeest! We waren allemaal uitgenodigd voor de ‘Pirates Birthday Party’ van Dieneke en Tom. Iedereen had de hele dag in spanning gezeten. Overdag waren we, rond één uur, aangekomen bij Isla Providencia. Omdat we voor anker lagen, hadden we tropenrooster, en dus pauze van één tot half vijf. We mochten met de sideway (een soort groot kussen) achter de oranje bijboot hangen: super gaaf. In de avond na het avondeten was iedereen zich gaan voorbereiden; alle meisjes hadden zich mooi gemaakt en hun mooiste jurk aangetrokken, terwijl alle jongens het middendek hadden leeggeruimd. Alle banken en tafels werden van het middendek afgehaald, de muziekinstallatie werd klaargezet, de limonadetank werd gevuld en natuurlijk was er (het belangrijkste): chips! Want zo hoort dat bij een echt feestje. Om half negen begon het feest dan eindelijk. Helaas waren de jarigen zelf te laat op het feestje, maar ja. Het was alsnog een super gezellige en leuke avond. Rond elf uur gingen de jarigen zelf helaas al naar bed, maar wij hebben natuurlijk als echte feestbeesten nog even goed doorgefeest. Om half één werd het dan ook echt voor ons bedtijd (of ankerwachttijd…) Ik ben na mijn ankerwacht heerlijk gaan slapen en gelukkig was toen, op magische wijze, het hele dek al opgeruimd en schoongemaakt. Het was in ieder geval een super leuke dag en ik heb heerlijk geslapen.

MAART