Een perfecte keukendienst

27-01-2016 | 2015 - 2016

Vandaag had ik keukendienst met Benjamin en Ben. Eigenlijk had Maart vandaag keukendienst, maar omdat zij mijn keukendienst had overgenomen toen ik ziek was, nam ik het nu van haar over. Als je keukendienst hebt, ben je bijna de hele dag bezig, is er veel stress en gaat er altijd wel iets mis. Maar vandaag niet. We hadden, zoals dat hoort, de dag van te voren besproken wat we gingen eten. Als elfuurtje hadden we meloen. Voor de lunch hadden we shoarma met pitabroodjes en een koolsalade die Martin voor ons had gemaakt. Iedereen vond het super lekker!

Het was een bijzondere dag vandaag, want er waren twee mensen jarig: Dieneke (17) en Tom (16). Wij hadden als verrassing een citroentaart voor hen gebakken. Toen de bel ging om voor ze te zingen, gaven wij hen de taart met leuke kaarsjes. Daarnaast had ik samen met Famke (zij is altijd te vinden in de keuken) een heerlijke citroenpudding gemaakt. Ik heb nog nooit zo’n relaxte keukendienst gehad. De afwas ging snel, we waren op tijd klaar met alles en we hadden het gezellig.

Ook na het avondeten waren we snel klaar, waardoor ik vroeg kon slapen, heerlijk!

LAURA