Over de reling

26-01-2016 | 2015 - 2016

Ja hoor, we gingen weer varen. Op 26 januari vertrokken we vanaf Bocas del Toro naar Isla Providencia. Maar nadat we 9 dagen op land hadden rondgebracht was niemand meer gewend aan de golven en dus aan de bewegingen van het schip. Zodra het anker los ging, hingen de eersten al over de reling. De wachten en de keukendienst waren weer begonnen en ook de schooldag ging weer van start. Maar na een paar uur zaten er nog maar 3 mensen aan hun schoolwerk. De rest lag of ziek in bed, of ziek aan dek. De zeeziek pillen vlogen dan ook snel de stuurhut uit. Volgens een mede-SaS’er Famke was het heel grappig om iedereen aan dek te zien. Het schip leek veranderd in een soort “zombie schip”, iedereen lag of zat namelijk maar een beetje voor zich uit te staren of hing over de reling. De volgende dag…hetzelfde verhaal…

KIRSTEN