Vrij het nieuwe jaar in

01-01-2016 | 2015 - 2016

Zoals de traditie voorschrijft, ging na het aftellen voor het nieuwe jaar, de nummer 1 van de top 2000 aan. Op het schip was doorgedrongen dat het dit jaar niet Bohemian Rhapsody of Hotel California, maar Imagine van John Lennon was.

Toen iedereen klaar was met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen, sprongen we allemaal het water in! Deze Nieuwjaarsduik was lang niet zo koud als in Nederland, want we konden erna nog gewoon in onze zwemspullen blijven lopen. Aangezien Martin had gezegd dat we tot twaalf uur mochten slapen, hadden we het ontbijt als lunch, nadat we heerlijk hadden uitgeslapen. Na het ontbijt kregen we te horen dat we de hele dag vrij waren, wat voor een opperbeste stemming zorgde.

Terwijl de halve groep aan het zwemmen was, lagen anderen, waaronder ik, te chillen in een hangmat op het achterdek of in de salon. Het weer was beter dan in de zomervakantie, aangezien het lekker warm was, maar niet drukkend door de koele bries. Een beter begin van het nieuwe jaar had ik me niet kunnen wensen!

TESSE