Beste kinderfeestje ever

27-11-2015 | 2015 - 2016

Na er lang naar uitgekeken te hebben was 27 november dan eindelijk mijn verjaardag! Of zoals mijn kamer het kende; de dag dat ik eindelijk al mijn brieven open mocht maken. Na om twaalf uur wakker te zijn gemaakt door tien man, een normaal ontbijtje, post lezen en filmpjes kijken kregen we die dag vrije tijd. In groepjes mochten we het eiland verkennen en naar huis bellen!

Toen we in de middag weer met z’n allen op het schip waren, gingen we een tour maken over het eiland in een pick-up truck. We begonnen door de stad en gingen verder naar de bergen, waar we een geweldig uitzicht hadden over het eiland. Na heel wat foto´s gemaakt te hebben gingen we verder naar een strandje, waar we heerlijk hebben gezwommen. Na een tocht van vier uur kwamen we weer terug op het schip waar ik dan toch eindelijk mijn cadeautje van thuis kreeg. Na een vermoeiende maar supergave (verjaar)dag snel weer naar bed om om één uur weer wakker te worden om met wat vrienden een pannenkoekentaart te bakken voor de twee stuurmannen die die nacht weg zouden gaan. Na een geslaagd afscheid en de afwas gingen we om zes uur dan echt naar bed.

Nog even slapen voor de volgende schooldag…

TESS