Luizenleventje

19-11-2015 | 2015 - 2016

23 graden, blauwe zee, palmbomen: dit was ons luizenleventje totdat de luizen het kwamen verstoren. Zaterdag werd de eerste luis ontdekt. Nadat het bericht van die ene luis verspreid werd, begon iedereen met krabben (ook al hadden er uiteindelijk maar acht mensen ook echt luizen). Door die ene luis moest gelijk iedereen de shampoo in.

Shampoo is meestal fijn voor je haar… Nou mooi niet! Deze shampoo maakt van je heerlijke zachte haar een bos touw. Na het wassen werd de hele hoofdhuid uitgekamd. Resultaat: acht mensen met luizen. Alle kleren in een vuilniszak in de vriezer en de droger maakte overuren. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, zijn we ook nog met alle luizen de El Teide opgeklommen. Boven was het zo koud dat alle luizen wel dood moesten zijn.

Teruggekomen mochten we allemaal weer onder de kam en werden er geen luizen meer ontdekt. Jammer maar helaas was er echter één ondergedoken luis met verlatingsangst die maar niet los wou laten. Deze luis werd vandaag ontdekt. De shampoo werd weer uit de kast getrokken en ook de kamergenoten moesten er aan geloven. Er waren weer vier bossen touw extra aan boord.

Nu maar hopen dat er niet weer een luis ons luizenleventje gaat verstoren.

ROBIN