Een vis in mijn bed

02-12-2014 | 2014 - 2015

Ik sta rustig in mijn kamer, en ineens hoor ik iets spartelen. Ik kijk in mijn bed en zie een vliegende vis op en neer springen. Ik ren keihard mijn kamer uit en schreeuw door de gang en salon: AAAAH VIS IN MIJN BED. Gelukkig kwam Jop aansnellen om de vis te redden. Van de schrik bekomen keerde ik terug naar mijn kamer, maar wilde er zo snel mogelijk weer weg want er hing een enorme vislucht. Ik besloot al mijn spullen van mijn bed op de grond te gooien en zo snel mogelijk mijn beddengoed uit de kamer te verwijderen voor het plezier van mijn kamergenoten. Sija had het idee om het gelijk maar te wassen, dus gewapend met een emmer en wasmiddel gingen we wassen. We hebben de was aan de reling gehangen om te drogen, maar toen ik vanochtend buiten kwam zag ik het niet meer hangen. Het enige wat ik heb gevonden is mijn kussensloop, en de rest is nu denk ik geofferd aan de oceaan. Nou ja, kunnen de visjes lekker slapen.

Lotte