De eerste toets

30-11-2014 | 2014 - 2015

Ja, vandaag was het dan eindelijk zover. De eerste toets aan boord van de Regina Maris. Ik had er eigenlijk niet zo’n zin in. Net gewend aan de meeste dingen aan boord en school gaat dus gewoon weer beginnen. Ik had mijn toets eigenlijk ingepland tussen 9 en 10, alleen kregen we zwemvrij omdat het de laatste ochtend voor de oversteek was. Dat laat je je natuurlijk niet 2 x zeggen!

Na een verfrissende duik en een lekkere lunch toch maar begonnen aan mijn toets Nederlands. Ik verwachtte dat het eigenlijk gewoon een uur saai in het kantoortje van Mieke zal zijn, maar ook dat was anders dan verwacht. Je mag kiezen waar je je toets wil maken. Eerst besloten Viënna (die ook een toets had) en ik om op het middendek te zitten, maar door de kleine bries waaiden onze toetsen over het dek. Niet heel handig, dus toch maar besloten om binnen te gaan zitten. Na een halfuurtje mochten we pauze omdat er watermeloen werd uitgedeeld. Daarna nog een keer naar buiten gerend omdat er dolfijnen te zien waren en Mieke was even later nog net op tijd om het raam dicht te doen voor een grote golf, nee het was alles behalve een normale toets.

Groetjes
Amber