Sporten in Brest

04-11-2014 | 2014 - 2015

Naast zeilen, wachtlopen, Spaanse les, eten, plannen en chillen moet er natuurlijk ook gesport worden. Aan boord is het best lastig om nog iets te kunnen doen aan sport. De jongens trekken zich dan wel op aan wat buizen om stoer te doen maar dat is lang niet genoeg om al hun energie kwijt te raken. Alle energie moest eruit, dus zodra we aan kwamen in Brest moest er gesport worden. Zelf vond ik het eigenlijk best prima want ook ik moest echt even mijn energie kwijt en tot rust komen. Thijs (de docent geschiedenis) is echt een fanatiekeling en had alles al bedacht. We mochten het haventerrein af en renden de stadsmuur op. Daarboven was een klein parkje met uitzicht over het water waar we goed tot rust konden komen. Maar eerst even wat krachttraining. We begonnen met de slimtraining en daarna buikspieroefeningen. We sloten af met een cool down plus een beetje yoga. Het sporten was echt superleuk en ook fijn wat beweging, maar toch wel jammer dat je dan maar een keer in de drie dagen mag douchen. Ik heb nu wel wat spierpijn dus het was een goeie training.

Eva