Hutwissel

24-11-2013 | 2013 - 2014

Op 24 november was het zover: de eerste huttenwissel. We hadden een strak georganiseerd plan, maar het eindigde in een grote chaos. Het plan was om twee kamers tegelijkertijd leeg te maken, waardoor de nieuwe mensen erin konden. Helaas kwamen we niet verder dan hut 1 & 2, voordat iedereen zijn spullen ging verplaatsen. De hele gang was volgebouwd met tassen, matjes, schoolboeken en kussens waardoor we er niet meer doorheen konden lopen. Zodoende moesten we de spullen op een andere manier verplaatsen. De nieuwe tactiek was: via de ramen over het dek! Alle spullen werden via de ramen in de nieuwe kamers gegooid, de grootste chaos ooit!

De jongens- en meisjeskamers zijn gewisseld, wat voor leuke verrassingen in je bed zorgde. Zoals: Anne vond een onderbroek van de vorige eigenaar in haar bed en Benno eindigde met een grote voorraad tampons. Uiteindelijk heeft iedereen na een week zijn spullen terug of uit de veilingbak teruggekocht. We hopen dat het op Dominica beter gaat!

Groetjes,
Romee en Isa