Onderweg naar Tenerife

14-11-2013 | 2013 - 2014

We zijn nu al ruim drie weken aan boord. Ondertussen varen we nu langs de kust van Portugal. We kunnen zeilen en we zeilen dan ook heerlijk. We hebben wind en ook nog zon!

De afgelopen dagen is het wel anders geweest: we hebben storm gehad, we zijn zeeziek geweest en het duurde erg lang voordat we eindelijk waren vertrokken. Zo hebben we nog ruim een week aan de Franse kust gelegen. Maar ondanks die tegenslagen is het hier aan boord echt supergezellig. De groep is leuk, de sfeer is goed en iedereen is al aan het leven aan boord van de Regina gewend. Onze dagen bestaan uit het lopen van wachten, keukendienst, en soms ook wat school. Er zijn 4 wachtgroepen die het schip moeten zeilen verdeeld over 24 uur. Zo draaien we ’s nachts en overdag samen wachten van 3 uur. Het zeilen gaat heel goed, we verwachten dinsdag op Tenerife aan te komen!

We hebben al weddenschappen afgesloten over wanneer we er precies zullen zijn, we weten alleen nog niet wat we kunnen winnen.

Liefs,
De wachten van 9 tot 12 en 12 tot 3