Bye bye Boulogne

07-11-2013 | 2013 - 2014

Vandaag konden we allemaal onze zeeziektepillen weer pakken, want we gaan eindelijk weg uit Boulogne! (Dag dag stokbrood)

Naar dit moment kijken we al 5 dagen uit, iedereen wil verder naar Tenerife. De zee is vrij rustig in vergelijking met twee weken geleden maar de meeste waren toch een paar uur ziek. Het leukste van vandaag was dat we konden zeilen! Wel maar een paar uur, maar toch was het leuk. Nu gaan we ook sneller dan eerst: we varen 8 knopen en dat is een nieuw record! Vanochtend viel Spaans uit zodat we het hele schip zeevast konden maken. Mijn kamergenootjes en ik hebben geleerd van onze fouten (vorige keer kon de deur niet open door alle troep) dus hebben we alles onder de bedden vast gezet met touwtjes.
Nu varen we met een mega zak stokbrood (lekker voor vannacht bij de wacht) naar Brest.

Liefs
Isa