Dag van de liefde in hut 6

03-11-2013 | 2013 - 2014

Aan boord is het heel gezellig, maar we zijn niet altijd even aardig tegen elkaar. Voortdurend worden er beledigingen naar je hoofd gesmeten, die je natuurlijk meteen terugkaatst.

‘Jongens, je bord afwassen is toch niet zo’n probleem?’ ‘Je bent zelf een probleem!’ ‘Jouw hoofd is een probleem!’

Ik en mijn kamergenootjes Isa, Christel en Dionne vonden dat het tijd werd om wat aardiger te doen tegen elkaar. Daarom hield hut 6 op zes november ‘liefdedag’. De hele dag hebben we geprobeerd elkaar niet te beledigen. Mensen die niet op onze kamer slapen beledigen mocht nog wel. Dat was nog best lastig, maar wel gezellig. Om de dag goed af te sluiten, besloten Isa en ik als verrassing de hele hut ’s avonds op te ruimen. Dus ook het bed en de hokjes van Dionne en Christel. De liefde die we daarna van hen terugkregen, was het compleet waard en zorgde er voor dat we weer een tijdje gemene opmerkingen vol kunnen houden.

Veel liefs (ook van de rest van hut 6),
Inger