Een gewone dag in Boulogne

02-11-2013 | 2013 - 2014

Om 5 minuten voor 8 gaat de wekker in hut 6, Rocking around the Christmas tree van The Baseballs. We strompelen al kerstliedjes zingend de gang op richting de geur van vers stokbrood. Na het ontbijt (wat eigenlijk tot half 9 duurt, maar altijd uitloopt tot een uur of 9) hebben de 9 tot 12 en 12 tot 3 wacht Spaans en werkt de rest zelf aan school. Na anderhalf uur wordt het omgedraaid en hebben de 3 tot 6 en 6 tot 9 wacht Spaans. Om 13.00u is er een heerlijke warme lunch en daarna begint het middagprogramma. Dit verschilt per dag maar meestal is het iets van fotografie, het levensproject van Marjolein en Jaco (vraag me niet wat het is, maar alle bèta’s vinden het leuk!) of een lesje geschiedenis in het dorp van Katja en Wouter. Daarna is het nog tijd voor een paar uurtjes zelfstudie.

Na het eten hebben we vrije tijd. Soms doen we een avondspel of maken we een wandeling maar meestal zit iedereen in de salon te kaarten en te kletsen. Rond een uur of 23.00 begint het leeg te lopen en om een uur of 02.00 is het meestal helemaal stil. De volgende ochtend schalt tenslotte om 5 voor 8 Rocking around the Christmas tree weer door de kamer…

Liefs,
Dionne