Aliens…?

28-03-2024 | 2023 - 2024

Ergens in de acht tot twaalf wacht op de achtentwintigste dag van maart van het jaar 2024 heeft er mogelijk een close encounter plaatsgevonden op de Atlantische Oceaan tussen het zeilschip Thalassa en een UFO. Met behulp van verschillende ooggetuigen werd geprobeerd de gebeurtenissen te reconstrueren:

School-at-sea leerling 1:
Ik was op het achterdek aan het..uhm.. met uhm.. naja dat is niet belangrijk.. toen ik ineens vanaf het bovendek geschreeuw hoorde. Hoewel we even twijfelden, renden ik en uhmm… naar de reling van het bovendek. Wat was er nou? Ik schrok wel een beetje van het geschreeuw, maar nee we uhm… ik heb verder niks gezien.

School-at-Sea leerling 2:
Ik heb niet veel meegekregen van de gebeurtenissen die dag. Ik stond samen met drie andere SaS’ers in de keuken. Ik was paprika aan het snijden toen een SaS’er langs kwam lopen met de mededeling dat er iets was gespot. Wij lieten natuurlijk alles snel vallen en vertrokken ook naar het bovendek. Ietwat geïrriteerd, omdat niemand ons eerder was komen halen. Ik sprintte naar het bovendek, maar daar werd ik getroffen door teleurstelling. Het object was al een flink stuk verder weg en zeker niet meer te zien. Ik weet er niks van.

School-at-Sea leerling 3:
Ik had wacht en stond achter het roer. Vol concentratie probeerde ik ons op koers te houden. Mijn wacht stond aan de reling. Ik zag inderdaad wel iets vlak langs de boot bewegen en mijn wacht wees het aan. Alleen begonnen we wel een beetje van koers te raken dus ik moest naar het roer terug. Verder heb ik niets gezien.. sorry jongens ik kan jullie niet verder helpen met het onderzoek.

Conclusie:
De inspectie concludeert dat uit getuigenonderzoek een incident tussen zeilschip de Thalassa en een UFO noch valt vast te stellen noch valt uit te sluiten.

Nienke