Nagenieten

07-02-2024 | 2023 - 2024

Vandaag begon mijn dag om twaalf uur ’s nachts met een enerverende wacht. We hebben veel mogen doen in stevig weer! Verder was daar niet heel veel gebeurd.

Na mijn wacht ben ik lekker mijn bedje ingekropen en het gekke was dat ik gewoon weer eens onder een deken kon slapen! Dit hebben we in tijden niet meer meegemaakt. Geweldig nieuws natuurlijk, maar ook angstaanjagend omdat dit betekent dat de terugreis nu echt in volle gang is. Het is een beetje verboden om hier over te praten aan boord.

Toen ik wakker werd, mocht ik cadeautjes openmaken, want ik was gisteren jarig!! Ik had op mijn verjaardag zelf niet genoeg energie om het te doen vanwege alle deining en slaapgebrek. Het was een doos gevuld met allemaal leuke brieven en cadeaus. Dan krijg je van die enveloppen met een heerlijke quote als: ’‘today is a perfect day to be happy’‘. Nou een perfect day to be happy was het niet, want in de avond had ik door wat planningsfoutjes (van mijn kant natuurlijk) de ouderwetse SaS-PO stress. Dat is allemaal helemaal goed gekomen.

Geen zorgen hoor, ook deze dag was er weer een om niet te vergeten! Dat is namelijk elke dag op School at Sea!

Floris