Tekenen, tekenen, eigen reis en tekenen

21-01-2024 | 2023 - 2024

Vanochtend werd ik wakker gemaakt voor het ontbijt. Ik had samen met een mede-Sas’er op mijn favoriete plek geslapen. Dat is namelijk onder de stuurboordtafel op het middendek. Het ontbijt bestond uit HELE hartige rijst. Normaal zit er een klein beetje ketjap en chilisaus doorheen, maar vandaag was dat iets meer dan een beetje. Gelukkig was het wel heel lekker 🙂

Na het ontbijt ging ik al snel aan school. Mijn school heeft mij een ecologieproject voor biologie meegegeven, dat ik verspreid over de zes maanden School at Sea maak. Ik moet veel tekenen, dus van acht uur ‘s ochtends tot vier uur ‘s middags ben ik hiermee bezig geweest.

Na het vieruurtje, dat bestond uit appel crumble (super lekker!), ging iedereen, inclusief ik, al snel z’n backpack inpakken. Morgenvroeg begint namelijk de eigen reis! In de avond heb ik samen met mijn eigen reisgroepje een plan gemaakt met waar we heen willen en wat we willen doen. We hebben een plus-/minlijstje gemaakt en toen waren we er eindelijk uit. Nu lekker slapen en morgen….eerste stop… Panama City!

Liefs,
Noortje