Wat drijft daar?

14-11-2023 | 2023 - 2024

Vandaag stond ik om 07:00 uur op want om 08:00 uur had ik wacht. We hadden er allemaal weer zin in, ik was wachtleider en onder mijn leiding hebben we tijdens de wacht 7 zeilen bijgezet. Dat kunnen we nu bijna helemaal zelfstandig. Toen we dat hadden gedaan gingen we net allemaal zitten om even te evalueren en toen riep iemand heel hard SCHILDPAAAAD! Iedereen was in rep en roer om het beest te kunnen zien, ik was helaas net te laat en heb hem niet gezien. Die had ik dus net gemist. Balen!

Tijdens de lunch, die voor het eerst buiten was (het wordt namelijk steeds warmer onderweg naar Tenerife), heb ik wel wat zien drijven. We zagen namelijk een deksel van een koelbox langs drijven. We houden voor onderzoek van de Ocean Cleaunup goed bij wat we allemaal zien drijven dus ook nu sprongen er gelijk een paar op om voor de lunch nog een onderzoeksformulier in te vullen van wat we hadden gezien. Het buiten lunchen was ook super leuk maar vooral lekker.

Door de Spaanse zon begint iedereen al met het vergelijken van tanlines en hevig insmeren. Ook begon iedereen al te dagdromen over wat we gingen doen in Tenerife. Sommigen hadden zich voorgenomen om een duik te nemen bij het strand en te genieten van een lekker ijsje. Sommigen verheugen zich op de Spaanse winkels, maar ik verheug me het meest op het beklimmen van El Teide en lekker wandelen.

Ramses