Pyjamadag

05-03-2023 | 2022 - 2023

De wind uit het noorden heeft ons bereikt. Truien en lange broeken worden uit diepe tassen en stoffige kastjes getrokken. Wij hadden daarom vandaag een toepassende dag; pyjamadag! Bij het heerlijke zondagsontbijt met spek en ei verscheen iedereen in zijn lekker warme pyjama. Het was een passende afsluiter van het korte-broekenleven. Ik ga het warme weer erg missen maar het minder warme weer brengt ook leuke dingen met zich mee.

Zo heb ik voor het eerst weer onder een donsdeken geslapen. Wat heerlijk is dat zeg!  Dat zijn van die dingen waarvan je niet merkt dat je het gemist hebt. Ook vind ik rondslenteren in een joggingbroek en trui niet verkeerd. De motor is ook weer aangezet. De wind is zo ver gaan draaien dat we anders te veel hoogte verloren en totaal de verkeerde kant op gingen en het nog veel langer zou duren om op Bermuda aan te komen. Dat zorgt voor wat extra verwarming binnen, en dat is nu ook wel lekker eigenlijk.

Nathan