Het einde nadert

15-04-2022 | 2021 - 2022

School at Sea 21/22 begint aan zijn einde te komen en hoe kan je dat beter afsluiten dan met een feest?

Vrijdag 15 april was de een na laatste dag van School at Sea, wat betekende dat er in de avond een feest werd georganiseerd door de feestcommissie en dat de rest van de dag eigen alleen maar chillen was. 

We vertrokken vroeg in de morgen vanuit Den Helder. Het begon al goed, want we waren te laat voor de brug en moesten daarom een uurtje wachten. Vanaf dat moment was het alleen een beetje op de motor cruisen, ook wachtlopen was niet nodig, aangezien het een dagtocht was waardoor de bemanning het zelf kon doen.

Heel de dag werd er gechilled in de eetzaal en salon. Tekenen, spelletjes spelen, film kijken, middagdutjes en veel eten waren de dingen die veel voorkwamen in deze periode. In de avond hadden een aantal leerlingen pizza’s voor iedereen gemaakt en lekkere snacks zoals gevulde eitjes en empanadas. De laatste afwasavond met de mannen was ook een feit en toen kon het feest met als thema, proud to be fout, beginnen.

Het werd een gezellige boel met veel muziek en pure bangers. Rond half 12 kwam Sam zelfs een klacht indienen dat we rustiger aan moesten doen omdat de kopjes in de stuurhut boven omvielen door het getril. 

Rond 2 uur gingen de eersten richting bed en uiteindelijk zaten we nog met z’n 8’en in de salon waarna ik rond 6 uur ook maar eens besloot nog een uurtje slaap te pakken. 

Een geslaagde laatste dag.

Tim