Klussen, klussen en nog eens klussen 

11-04-2022 | 2021 - 2022

Je kan me vinden in de mast

Vandaag was onze eerste hele dagje in het koude Nederland. Voor een deel betekende dit nog even de laatste loodjes voor school, maar ook buiten moest een hoop gebeuren.

Zo zijn er twee zeilen weggehaald zodat die kunnen worden gemaakt en zijn de gieken gelakt, maar ook de val van de buitenkluiver had een opknapbeurt nodig. Kortom, iedereen was druk bezig om de boot zo netjes mogelijk weer af te leveren. Ikzelf heb zo ongeveer de hele dag in de mast gehangen, want ook daarboven is onderhoud nodig. Een ding wat me wel opgevallen is, is dat het echt een ander klimaat is op het tweede platform. En daarmee bedoel ik vooral de lagere temperaturen daar. 

En na een hele dag klussen, of aan school natuurlijk, is niks beter dan het afsluiten met een goede film in de salon, onder een warme deken. 

Soete