De laatste twee weken

02-04-2022 | 2021 - 2022

Voor de laatste twee weken aan boord staan er nog veel dingen gepland.

Wat we thuis allemaal gaan doen is een veel voorkomend gespreksonderwerp. Dingen die we hebben gemist zoals op ons gemak kunnen douchen en sommige hobby’s. Ook wat we hier aan boord doen en thuis ook willen doen. Ik wil bijvoorbeeld thuis vaker gaan koken. Als ik dan iets bedenk dat ik iets wil maken, gaat er altijd door mijn hoofd dat ik niet moet vergeten om bijvoorbeeld een pan zeevast te zetten, maar dat hoeft natuurlijk thuis niet. Ik heb dat ook van meerdere andere mensen gehoord. 

Ook een veelvoorkomend gespreksonderwerp zijn de scheepsovernames die eraan komen. Ja, je leest het goed. Het worden twee achtereenvolgende. Naast het bureau van Sander hangen twee lijsten. Op die lijsten kan je een kruisje zetten voor de functie die je wil en ook kan vervullen. Later komen dan misschien nog de sollicitatiegesprekken. Wat ik wil worden, weet ik nog niet. Wordt het bakker, keukenteam of toch iets anders? Ik kan ook nog knallen voor school en dus scholier worden tijdens een van de twee scheepsovernames…

Wat een keuzestress.

Laura