Er is er een jarig, hoera!

15-02-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was het zo ver, de eerste Belgenjongen was jarig. Het was wel een rare verwarrende verjaardag, want de dag begon al met zeeziekte en over de reling te hangen door mij, de jarige job. Maar ik liet mijn dag daar niet door verpesten, want je sweet sixteen vier je maar 1 keer.

Het was wel een relaxte dag, want ik had een schooldag, waardoor ik wel wakker was voor de hele dag. Ik kon misschien het zelf niet horen of zien, maar ontdekte dat ik ook veel happy birthdays kreeg van de ouders. Net als bij kerst kreeg ik voor mijn verjaardag een schoendoos met cadeaus van thuis. Deze kreeg ik tijdens het vieruurtje met daarin prullaria en voedsel. Wat wel handig is tijdens een oversteek, als je weet dat je elke dag wel een keer over de reling hangt, en dan eventjes geen maaginhoud meer hebt.

Het was wel een schok, toen ik ontdekte dat ik 16 was geworden, op een oceaan mijlen verwijderd van de kust. Maar in het algemeen was het wel een leuke verjaardag, hij was misschien anders, maar nog steeds leuk.

Henri