De pubquiz

19-11-2021 | 2021 - 2022

De pubquiz zonder drank met chocolade

Rond een uur of vijf vanmiddag, na de iets te lange schooldag was Sander in één keer in zijn element. Er werd namelijk weer een pubquiz georganiseerd door hem, dit keer over Tenerife.

Het feest begon al bij de samenstelling van de teams. Iedereen zat aan één van de vier salontafels, en dat betekende dus automatisch vier teams. De teams heetten als volgt: Team Jjjjjjjjjudith, Team Dojacat, Team Bakboordbabes (die aan stuurboord zaten) en ik zat in Team FLORIS.

De quiz ging vooral over de topografie en de geschiedenis van Tenerife. En er was halverwege de quiz een zeldzaam foutje van Sander ontdekt door mij. Sander verwarde 150.000 ton met 150.000.000.000 kg, wat natuurlijk volledig fout is. Dit was uiteindelijk goed voor een extra puntje voor team FLORIS.

Toen de quiz was afgelopen en de punten opgeteld werden, was ons team heel zeker van zijn zaak. Al werden we snel een stuk stiller toen bleek dat we hadden verloren, en slechts derde zijn geworden.

Uiteindelijk heeft Team Bakboordbabes gewonnen. Ze hadden er uiteindelijk weinig aan, want ze moesten 1 chocoladereep delen met 12 mensen, dus voor iedereen was er maar een klein stukje.

Tim