Als groep aan boord

31-10-2021 | 2021 - 2022

Veel gezelligheid, gesprekken en spelletjes.

Het voelt bijna ouderwets om te doen, maar hier aan boord wordt het bijna elke avond gedaan: spelletjes spelen. Ook schrijven is de nieuwe mode. Alles opschrijven wat er de afgelopen weken is gebeurd, creëert privacy voor jezelf, want dat is er niet veel op een boot met 50 man.

De groep hier aan boord is dan ook gezellig. Hard meezingen op de liedjes tijdens de afwas of een quiz houden met foto’s – zoals vandaag – over wat er de afgelopen week allemaal is gebeurd. Een groot uitbeeldspel tegen elkaar als afsluiting van de avond en gitaar leren spelen is ook niet mis. Oftewel de vrije tijd wordt goed gevuld.

Vandaag was ook een meisje jarig, waarbij er gezongen en taart gegeten werd. De sfeer is goed. Zelfs tijdens de oversteek, waarbij meer dan de helft van de mensen over de reling hing, bleef het gezellig.

We zijn nu een paar weken onderweg en je merkt dat iedereen elkaar steeds beter leert kennen.

Jobke