Digitale reis ten einde 

30-04-2021 | 2020 - 2021 (virtueel)

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” min_height=”972.5px” custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_margin=”|||-1px||”]

Onze digitale reis is ten einde, het was leuk om op deze manier te herbeleven wat er in alle voorgaande jaren is gebeurd. Ieder School at Sea jaar maakt haar eigen avonturen mee. Van windstiltes tot stormen, van zwemmen in een nieuwe baai tot het gevoel van surfen op een golf op de oceaan.

 

Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereiding voor een nieuwe lichting School at Sea-deelnemers. De coronamaatregelen zijn iets versoepeld wat informatiebijeenkomsten mogelijk maakt voor kleine gezelschappen in grote ruimtes.  Het is geweldig om weer in de ogen te kijken van jongeren die verlangen naar avontuur!

 

De lichting 2021/2022 is druk bezig met hun fundraisingtraject en wij zijn druk bezig om een vertrek in oktober haalbaar te maken. Graag houden wij jullie op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks verstuurd. Hierin staan de laatste nieuwtjes, leuke acties van de aanstromende lichting en mooie verhalen van onze sponsoren.

 

Zodra de nieuwe lichting SaS’ers aan boord stapt, komen er weer blogjes online. Deze zult u ook in onze nieuwsbrief terug vinden.

 

Bedankt voor het volgen van onze reis! Graag tot ziens bij de aftrap van de volgende!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” min_height=”571.8px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default” background_color=”#ef6700″]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”4.9.2″ _module_preset=”default”]

Subscribe

* indicates required

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]