Weer een dagje lekker heen en weer

19-03-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was het een leuke en regenachtige dag. De wachten streden vier uur lang in de natte en koude wind. Ook de schoolploeg deed goed zijn best om al de spullen aan één kant van het schip te houden. Het schip bewoog zo erg dat het een glijbaan werd als je aan de hoge kant op sokken ging staan.

Ik heb een potje rummikub gespeeld op de grond, want de tafels waren bezet door de mensen die school hadden. Het was een uitdaging om niet enkel zelf te blijven zitten, maar ook om de stenen op hun plaats te houden. Soms vloog er ineens een steen naar de andere kant van het schip en moesten we die gaan halen.

De derde scheepsovername komt eraan, wat betekent dat alle sollicitatiebrieven inmiddels moeten ingeleverd zijn. Iedereen zit vol spanning te wachten op de resultaten en vooral wanneer die zouden komen. Dat is wel nog een dagje wachten…

Chiara