Sweet sixteen!

09-03-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was voor mij een dag waarnaar ik tijdens SaS veel heb uitgekeken. Het was namelijk mijn verjaardag. ’s Ochtends kreeg ik al veel felicitaties en knuffels van mensen. Helaas moesten we tot het vieruurtje gewoon met z’n allen aan school. Er waren wel wat onderbrekingen, want een tijdje terug heb ik in de post een envelop gekregen van een vriendin, die ik pas op mijn verjaardag open mocht maken. Met een aantal meiden hadden we deze tijdens school in een hut geopend. Het was een apart cadeautje, maar we moesten er behoorlijk hard om lachen.

Het vieruurtje was een lekkere cake en hierbij kreeg ik ook mijn verjaardagsdoos, die ik toen eindelijk heb mogen uitpakken. Vandaag kregen we ook nog vrije tijd met onze telefoon. Ik heb dus ook nog met m’n familie kunnen bellen. Met een groepje liepen we een restaurantje in, waar ik werd getrakteerd op een lekker chocoladetaartje. Hierna zijn we een ijswinkel in gelopen, waar je zoveel ijs kon scheppen als je wilde. Bermuda is de laatste bestemming waar je met dollars kunt betalen en aangezien ik nog wat dollars overhad, kon ik die hier wel nuttig uitgeven. Mijn ijsje was echt superlekker, maar kostte alleen wel 16 dollar… Oeps, even vergeten dat Bermuda zo duur is.

Terug aan boord aten we pizza’s, die een vrouw aan wie we een rondleiding aan boord hadden gegeven, voor ons had laten komen. Met een lekker theetje aten een paar mede-SaS’ers en ik nog wat opgewarmde brownies die we in dezelfde ijswinkel gekocht hadden. Om 21:00 uur hielden we een quiz Spaans met de groepjes van de eigen reis. Hadden al die Spaans lessen een beetje geholpen of toch niet?

Ik heb een heel fijne verjaardag gehad. Morgen heb ik keukendienst en vertrekken we richting de Azoren.

Rebecca