Niet meer in het Caribisch gebied :(

27-02-2020 | 2019 - 2020

Vannacht zijn we de Strait van Florida uitgevaren en de Atlantische Oceaan weer op en dat was gelijk te merken. Het werd weer koud en alle zeilpakken en dekbedden werden weer tevoorschijn gehaald. Ook gingen we weer lekker heen en weer en moest alles weer goed zeevast gezet worden. Je kon wel merken dat dit even geleden was, want alles viel om en ook in de keuken hoorde je elke tien minuten iets op de grond vallen. Snel werd alles goed zeevast gezet en de kabels die door het schip gespannen waren, hadden we nu echt nodig om ons aan vast te houden. Uiteindelijk ging iedereen toch maar weer aan school.

De tijd van zwemmen, buiten eten, korte broeken en verbranden is nu helaas voorbij, maar de tijd voor theetjes, warme truien en thermokleding is weer aangebroken. Nu het weer koud wordt, merk je wel dat je steeds dichter bij huis komt en dat SaS steeds sneller voorbij gaat 🙁 #nogmaar7weken #besefmomentje.

Dus we gaan nog genieten van alles dat er nog gaat komen!

Nienke