Yay! Opruimen, wat fijn!

11-02-2020 | 2019 - 2020

Ja hoor jongens, het is tijd voor de tweede en laatste (?) hutwissel van School at Sea 2019-2020! Dat betekent dat iedereen zijn hut moet leegruimen en schoon moet maken.

Eerst maar eens een kijkje in je nieuwe hut om zo je nieuwe hut helemaal aan te kleden in je hoofd. Waar zou ik mijn kerstdoos laten? Of, waar moet ik mijn handdoek ophangen? Sommigen gingen van een kleinere hut naar een gigantische hut en de reacties waren dan ook: “WOW, ik heb zo veel plek!„ Anderen hadden ineens een iets kleinere hut en dan was het meer van: “Oh nee, ik heb echt geen plek meer!“

Lekker gezellig met z’n allen op het midden- en achterdek, kleren aan het uitkloppen en weer opvouwen om terug in de bak te leggen. Alle schoolspullen moesten opnieuw in de bak gelegd worden. Na een hele dag in- en uitruimen (dit keer een stuk meer ontspannen dan bij de vorige hutwissel) was er een heerlijk avondmaal en gingen de meesten nog even lekker kletsen.

Chiara