Laatste schooldag voor de eigen reis Cuba!

10-02-2020 | 2019 - 2020

De dag begon simpelweg als elke andere schooldag: 08:00 uur ontbijt en direct aan school. Aan het begin van de dag is het altijd lastig om op te starten, maar ik had een belangrijke toets voor te bereiden waar ik dan ook bijna de hele dag aan heb besteed.

Naast het studeren hielden we ons ook bezig met de scheepsovername. Iedereen moest nog bedenken welke functie hij of zij wilde vervullen tijdens de scheepsovername na de eigen reis. Tot laat in de avond was ik er nog niet over uit, tot ik uiteindelijk met overtuiging werd overgehaald om een sollicitatiebrief te schrijven voor de functie als kapitein, erg spannend!
Een ander spannend vooruitzicht was de bekendmaking van de nieuwe hut- en wachtindeling, waar iedereen nogal zenuwachtig voor was. De eerste bekendmaking bleek een groot misverstand te zijn, waarna alles weer werd omgegooid. Voor sommigen pakte het voordeliger uit dan voor anderen, en toch was iedereen tevreden, je kon ook niet anders.

Zenuwachtig voor de sollicitatiegesprekken van de dag erna sloot ik de dag samen met een mede-SaS’er af met een bak drilpudding, die we aan het begin van de dag speciaal voor dat moment hadden bereid.

Bart