Pineapple!

07-02-2020 | 2019 - 2020

Sinds we in Panama op eigen reis zijn geweest, heb ik in een korte tijd toch wel heel veel ananas gezien. Pfoee…

In Panama groeien er heel veel ananassen en daarom zijn ze ook heel goedkoop! Tijdens de eigen reis hadden we elke dag wel een ananas en toen we weer op de Thalassa waren, kwam de boodschappengroep terug met enorm veel fruit en groente. En zoals je wel kunt raden, waren dat dus ook weer lekker veel ananassen!

Ik had keukendienst en mijn groepje en ik konden maar geen genoeg krijgen van al die ananas. Dus we bedachten om als vieruurtje dan een lekkere piña colada te maken. Ook al had iedereen al heel veel piña colada op tijdens eigen reis, had iedereen er alsnog heel veel zin in! We hadden melk, ananas (of course), kokossap en vanille-ijs. Het smaakte heel lekker, in het begin…! Maar toen het eenmaal vier uur was, was de piña colada helemaal bitter en zuur geworden. Het was heel jammer maar we weten nu wel hoe het de volgende keer beter kan.

In ieder geval krijgen we door al die ananas geen scheurbuik aan boord…

Vera