Koken en zwemmen in de bergen

21-01-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was de tweede dag van de eigen reis en samen met mijn groepje waren wij in een hostel in Panama City verbleven. Na heerlijke pannenkoeken als ontbijt te hebben gegeten, pakten we de bus richting El Valle. Na drie uur in de bus kwamen aan in een klein dorpje. We liepen naar het hostel waar we wilden verblijven en omdat het net iets teveel kostte voor ons budget gingen we afdingen. Na even doorzetten, kregen we korting en installeerden wij ons in ons nieuwe hostel.

Bij het hostel zat een zwembad en een buitenkeuken. Het leek ons een leuk idee om hier te gaan koken, dus we gingen naar de supermarkt en daarna nog naar een klein marktje waar je vers fruit en verse groente kon kopen. Terug in het hostel gingen we allemaal in onze zwemkleding koken en na het eten namen we een duik in het zwembad. Dat was alleen heel koud, want we zaten in de bergen en het zwembad was niet verwarmd. Na een korte duik maakten we het plan voor de volgende dag.

Op naar Santa Catalina!

Nienke