Start van de eigen reis(?)

19-01-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was het dan zo ver. De start van de eigen reis. Na het ontbijt verzamelden we op het middendek. Iedereen was helemaal klaar om te gaan, dachten we. Helaas vertelde Sam ons dat de eigen reis een dag zou worden uitgesteld. Niemand kon het geloven. Er werd zelfs gedacht dat het een grap was, maar na een kor-te uitleg van Sam was het duidelijk waarom de eigen reis zou worden uit gesteld. Een van de redenen was dat een van de begeleiders die mee zou gaan, ziek was en aangezien het erg lastig is om snel beter te wor-den tijdens de eigen reis, kreeg zij nog een dag om wat aan te sterken. Ook zouden we sowieso pas later kunnen vertrekken aangezien het schip nog niet opgeruimd genoeg was.

Vandaag moesten we dus gewoon aan school en het schip nog wat meer opruimen. Een dag later heeft uit-eindelijk niet veel uitgemaakt. De eigen reis duurde nog steeds zeven nachten en zelf heb ik een geweldige tijd gehad. Ik kijk supererg uit naar de volgende eigen reis!

Mattie