Aankomst Panama

11-01-2020 | 2019 - 2020

We zijn vanochtend vroeg aangekomen in Panama. Na een mooi stuk gezeild te hebben langs allemaal eilandjes kwamen we aan in de baai van Portobelo. Het werd nog mooier toen we de golven opeens zagen breken. Dit bleek uiteindelijk een rif te zijn. Een PRACHTIG gezicht.

Eenmaal voor anker moest iedereen weer aan school. Sommigen lukte dit iets beter dan anderen. Na een tijdje hebben we een middendekje gekregen met wat er allemaal gaat gebeuren en wanneer de komende tijd. Zo gaan we binnenkort op eigen reis in Panama. Sommige mensen hebben ook een stuurhutje gekregen over hun schoolwerk. Niet iedereen is altijd even geconcentreerd aan het werk en loopt goed bij met school.

Er was ook verdrietig nieuws: onze favoriete Duitser en één-tot-vijf wachtleider vertrekt. Vanwege zijn vertrek heeft hij sommige mensen zijn oude kleren gegeven. Iedereen aan boord kijkt verder erg uit naar de eigen reis, en sommige mensen treffen al voorbereidingen. We gaan ook nog survivallen op één van de San Blas eilanden. Zin in!!

Hidde