Hoera, vakan….school!

19-12-2019 | 2019 - 2020

Vanochtend mochten we wat langer uitslapen aangezien we gisteravond een feestje hadden aan boord. Toen ik wakker werd, lagen de meesten nog te slapen, ofwel binnen in hun bed of buiten in een hangmatje. Er was nog genoeg tijd om voor school even lekker te zwemmen. Ik was dus nog geen vijf minuten wakker of ik lag alweer in het water. Na het ontbijt was het wel echt tijd om aan school te gaan, maar zo in een baaitje met gezellige bootjes om ons heen is dit helemaal niet zo heel erg.

Tijdens de lunch kregen we een uurtje langer pauze omdat het echt te warm was om aan school te gaan, mits we ’s avonds ook een uurtje langer door zouden gaan. In de pauze lag haast iedereen wéér lekker in het water. Met een “liaan” die we vanuit de ra hadden opgehangen, zwaaiden we het water in. Het gaf stiekem een beetje een vakantiegevoel om zo in het water te spelen… tot we weer aan school moesten dan.

’s Avonds was iedereen druk bezig met het inpakken van zijn tas, want morgen gaan we twee nachten logeren bij de rastafari, waar we allemaal heel veel zin in hebben!

Rebecca