Welkom in de Caraïben!

17-12-2019 | 2019 - 2020

Vandaag was de laatste dag van de scheepsovername en verreweg de beste. Het keukenteam en de Vlaamse bakkers hadden zichzelf weer eens overtroffen met “China Con Carne“ en appelflappen. Ook had het entertainmentteam een pubquiz voorbereid over onder andere de vraag welke jongen de grootste fixer was.

Na de pubquiz kondigden ze hun workout aan met daarin de drie B’s: buik, benen en billen. En toen we ’s avonds ook nog het eerste lichtje en vliegtuig in twee weken zagen, kon onze dag niet meer stuk. We beseften toen echt dat we het hadden geflikt, dat we gewoon met zijn allen de Atlantische Oceaan waren overgestoken en dat we er eindelijk waren! Op de bestemming waar we de afgelopen twee weken naar verlangden, op de plek waar onze lievelingsfilm (Pirates of the Caribbean) is opgenomen en waar de zon continu schijnt: de Caraïben!

Ongelooflijk.

Pia