Toiletten schoonmaken met de boyzzzzzz

07-12-2019 | 2019 - 2020

Zestien jongens moesten samen zes toiletten schoonmaken, hoe is dat zover gekomen? Meestal moet de negen tot één-wacht de toiletten schoonmaken, maar dit keer moesten alle jongens het doen. We hadden namelijk een mysterie. Eén van de jongens heeft staand geplast en de wc-bril omhoog gelaten. Dat vond de kapitein niet zo leuk, want de afspraak is dat ook de jongens zittend plassen. Hij vindt het respectloos naar de negen tot één-wacht, wat ik zeker wel begrijp, want op een bewegend schip gaat het staand plassen niet altijd even goed en je wordt er niet blij van als je dat moet opruimen.

Wij werden na het eten met z’n allen naar het achterdek geroepen, om daar een goed gesprek te hebben met de kapitein. Het resultaat van dat gesprek was dat we met alle jongens de wc’s moesten schoonmaken. Nadat we de wc’s een eerste keer hadden schoongemaakt, vond de kapitein het nog niet schoon genoeg en dus moesten we het opnieuw doen. Dat ging nog een paar keer zo door.

Toen we dachten dat het echt goed genoeg was, bouwden we een klein feestje in het buitentoilet van de mannen. Wij moesten proppen om met z’n allen naar binnen te kunnen. Uiteindelijk pasten we met tien man in het wc-hokje, maar toen kwam de kapitein met het nieuws dat de wc’s nog een keer schoongemaakt moest worden…

Toen waren we er allemaal wel echt klaar mee, dus hebben we ons stinkende best gedaan.

Kris