Stuiterende SaS’ers?

10-11-2019 | 2019 - 2020

Vanochtend werd ik wakker en kreeg als ontbijt havermout en als uitzicht een heerlijk zonnetje. Ik had zin in lekker weer en frisse lucht, dus ik kon niet wachten om naar buiten te rennen voor mijn 09:00-13:00 wacht. Er waren ook mensen die minder zin hadden in klusjes, dus een paar mede-SaS’ers en ik besloten om koffie te zetten. Na al het koffiepoeder per ongeluk omgegooid te hebben, liepen we met een dampende kan naar buiten. Toen bedachten we de geweldige combinatie: mariakoekjes gedoopt in koffie. En dat was me toch eens een partij lekker!

Iedereen dronk minstens drie koppen. En je verwacht al wat de gevolgen waren: stuiterende SaS’ers! We hadden onwijs veel energie en met die bewegingsdrang bedachten we het zogenoemde ‘buikspierkwartier’. Dus wij met z’n allen planken, fietsen, en sit-ups doen. En dat trok aandacht. Steeds meer mensen gingen meedoen en de muziek werd harder gezet. En toen beseften we hoe grappig dit beeld eigenlijk was, een paar tieners die een beetje aan het planken waren op een schommelende boot op de oceaan: fantastisch!

Pia