Dagje op, dagje af, enkel en alleen op zee

29-10-2019 | 2019 - 2020

Er is eigenlijk weinig gebeurd. We hebben vandaag veel zee gezien. Er is ook veel gekotst. Bijna iedereen had een zeeziektepilletje of zeeziektepleister gekregen. We hebben nog een klein stukje van de Engelse kliffen gezien. De wachten zijn al in volle gang en er zijn zelfs al mensen die klagen over de wachttijden (inclusief ikzelf). Tijdens het wachtlopen is er weinig tot niks gebeurd. We zijn onderweg naar A Coruña. De keukendienst liet weer van alles vallen uit de koelkast. De Thalassa beukt langzaam vooruitkomend tegen de golven in. Het weer valt tegen, maar de wacht van 01:00 tot 04:00 houdt de moed er in met mooie en spannende horrorverhalen om de wacht door te komen. Het is dagje op en dagje af, sommige mensen kijken uit naar het goedkope broodje shoarma in A Coruña of koekjes. Naar iets lekkers, wat hopelijk binnen blijft.

Het worden nog lange dagen voordat we gaan aanleggen, maar iedereen kijkt er al naar uit.

Hidde