Het begin van de ontdekking van ‘DE GEUR’

16-04-2019 | 2018 - 2019

Het was vandaag de eerste ochtend van de laatste scheepsovername. Van de hotelmanager moesten wij, de negen tot één wacht, de kelder helemaal leeg- en schoonmaken. Dat betekende ook alle grondplaten, alle viezigheid en al het stof er uit. Eerst hebben zo’n 300 kilo rijst uit de kelder gehaald (#verhongerenkannietmeer). Ook de overige spullen en de grondplaten moesten er uit. Vervolgens hebben we met de stofzuiger alle verroeste stukjes opgezogen. Hierbij kwamen alleen wat meer verroeste stukjes mee dan gewild… Er kwamen namelijk gaten in de bodem. Direct na het ontstaan van de gaten, kwam er een enorme ranzige geur tevoorschijn. Onder de kelder zit namelijk de vuilwatertank. Dat is een tank waar al het vuile water heen gaat, dus ook al onze uitwerpselen. We weten nu eindelijk waar een deel van de licht vervelende geur vandaan komt. De ontdekking van de ‘DE GEUR’ is begonnen. We hebben het eerste spoor te pakken!

Teimen