Vrije tijd on board

13-04-2019 | 2018 - 2019

Vandaag kwamen we aan in Cherbourg om te bunkeren. Het laatste stukje naar Nederland komt de wind van voren en zullen we dus veel op de motor moeten varen. Nadat we hadden aangelegd, kregen we te horen dat we onze spullen en ons geld mochten pakken en tot 19:00 uur vrije tijd kregen. Een vriendin en ik bleven aan boord. De keukendienst had het vieruurtje niet af kunnen maken en was midden in het pannenkoeken bakken gestopt. We zijn de pannenkoeken af gaan maken en het leek ons leuk om er ook een timelapse van te maken. We hebben de afwas gedaan en de keuken helemaal opgeruimd. Daarna hebben we lekker gedoucht en muziek geluisterd. Toen de rest weer terug kwam, had een ander vriendinnetje allemaal lekkere gebakjes voor ons gekocht. ’s Avonds hebben we met zijn allen in de salon de allerlaatste sailmail geschreven, lachend en huilend tegelijk. Ook was het meteen de allerlaatste officiële filmavond, dus hebben we met zijn allen een filmpje gekeken. Daarna is iedereen naar bed gegaan, want de volgende dag hadden we solo bivak. Dit was ook mijn allerlaatste blogje, op de allerlaatste zaterdagavond aan boord. Nu is echt de allerlaatste week in gegaan. ):

Silke